Arenda Ramen en deuren

Van harte welkom op de website van Arenda. Wij leveren topkwaliteit ramen en deuren van zowel PVC als aluminium tegen betaalbare prijzen. Elke opdracht is maatwerk, hierbij houden we rekening met alle wensen en voorkeuren om zo een pasklare oplossing te bieden. Keuze staat bij Arenda voorop, daarom leveren we onze ramen en deuren niet alleen in verschillende materialen, maar ook in diverse stijlen en kleuren. Ook voor de ruiten en het hang- en sluitwerk zijn er verschillende opties om aan alle wensen van onze klanten te voldoen. Bekijk de diverse mogelijkheden op deze pagina, en neem voor meer informatie gerust even contact op met onze medewerkers.

Voordelen van Arenda ramen en deuren

Waarom kiezen voor Arenda? Hier zijn enkele voordelen van ons merk en onze werkwijze:

  • Hoge isolerende werking: Door een uitgekiende constructie produceren we ramen en deuren met een hoge isolatiewaarde. Dit zal leiden tot een besparing in de energiekosten, en er is meer controle over het klimaat in huis.
  • Geluidsdemping: Met ramen en deuren van Arenda leef je rustiger dankzij de akoestische demping. Of je naast een doorgaande weg woont, of op het platteland, met Arenda producten zul je het verschil ervaren.
  • PVC en aluminium: Wij geven graag de keuze aan onze klanten, daarom leveren we zowel PVC deuren als aluminium ramen en deuren. Op basis van de specifieke wensen van de klant bepalen we het meest geschikte materiaal.
  • Woon veiliger dankzij Arenda: Een inbreker gaat voor de eenvoudige prooi, door ramen en deuren op de juiste wijze te beveiligen zullen criminelen jouw woning voorbij lopen. Zowel in onze ramen als deuren passen we diverse inbraakwerende methodes toe.
  • Meer mogelijkheden: Niet iedereen houdt van dezelfde stijl ramen en deuren, daar houden we bij Arenda rekening mee. Daarom kun je kiezen uit klassiek, modern en alles wat daartussen zit. Een PVC raam met het uiterlijk van hout? Ook dat behoort tot de mogelijkheden.

Arenda Ramen

Onze raamprofielen zijn van hoge kwaliteit waarmee ze een lange levensduur hebben, en er altijd netjes uitzien. Tevens zijn onze ramen onderhoudsvriendelijk en vuilafstotend.

Arenda Deuren

Niet alleen zijn onze deuren mooi om te zien, ze voldoen ook aan de hoogste eisen op het gebied van veiligheid. Laat je verrassen door de uitgebreide keuzemogelijkheden in stijlen en kleuren.

Materialen van Arenda ramen en deuren

Wij leveren onze producten in PVC en aluminium. Beide types zijn van hoge kwaliteit met elk hun eigen specifieke voordelen:

  • PVC: Deze kunststof ramen en deuren zijn tegenwoordig naast kostenbesparend ook erg aantrekkelijk om te zien. Daarnaast is de isolerende werking hoog evenals de duurzaamheid, en dat alles met een vriendelijk prijskaartje.
  • Aluminium: Wanneer je kiest voor optimale kwaliteit en een prachtige afwerking zijn de Arenda aluminium deuren en ramen de logische keuze. Dit materiaal is zeer sterk en duurzaam, onderhoudsvriendelijk en verkrijgbaar in verschillende stijlen en kleuren.

Arenda ramen en deuren met service

Bij Arenda komen we graag in contact met onze klanten. Zo kunnen we onze diensten volledig afstemmen op de wensen en behoeftes van iedere individuele klant. We leveren een breed scala aan producten voor een maatwerk oplossing die in elke woning als gegoten zit. Neem daarom direct contact op voor een vrijblijvende kennismaking en adviesgesprek.

Sectionale poorten

Op zoek naar een nieuwe poort voor uw garage? De tijd dat klassieke, logge poorten schering en inslag waren, is voorgoed voorbij dankzij de komst van sectionale poorten.
Lees hier meer over sectionale poorten.

Onze Diensten