Sectionale garagepoort met loopdeur

We bieden u een compleet assortiment van standaard sectionale garagepoorten met loopdeur tegen discount prijzen.

sectionaalpoort met loopdeur

Kies onze sectionale deuren met loopdeur

In deze categorie bieden we u een selectie van standaard sectionale garagepoorten met loopdeur. Om uw sectionale garagepoort met loopdeur te kiezen, begint u met het bepalen van het soort materiaal en meet u vervolgens uw behoefte aan motorisering. Houd, indien van toepassing, ook rekening met het isolatievermogen van de garagepoort. Voeg vervolgens verschillende kenmerken toe en werk af met de keuze uit kleuren en afwerkingen. De secties, of panelen, zijn verkrijgbaar in verschillende types

  • Gegroefde patronen
  • Panelen
  • Glad
  • Enkele lijn
  • Multilijn

Zo kunt u uw eigen garagepoort met loopdeur ontwerpen. U kunt echter ook kiezen voor een standaard sectionaaldeur, zoals afgebeeld in onze online catalogus.

Isolatie van onze sectionale deuren

De sectionaaldeuren die worden verkocht, zijn gemaakt van dubbelwandige metalen panelen met een dikte van 42 mm, zelfdragend gegalvaniseerd plaatstaal met een dikte van 0,8 tot 1 mm, en constructiestaal van het type DX51+ Z, koudgewalst en gecoat met een polyesterverf met een hoge weerstandsgarantie van 10 jaar (polyester voorlak van 25µ buiten en primer van 10µ binnen). Deze deuren zijn ook versterkt om te kunnen anticiperen op mogelijke vervormingen als gevolg van het weer en de thermische amplitude die het hele jaar door wordt waargenomen. Metalen zijn zeer onderhevig aan temperatuurschommelingen. Daarom worden er telkens interne versterkingen met meerdere posities aangebracht.

sectionale deuren isolatie

Elk sandwichpaneel wordt ingespoten met een polyurethaanschuim met hoge dichtheid (45 Kg/m3) om de thermische geleidbaarheid te verminderen tot 0,14 W/mk. Dit resulteert in een optimale warmtedoorgangscoëfficiënt van 0,53 / m2K.

Bovendien zorgen de rubberen perifere afdichtingen (EPDM) op de bovendorpel en de verticale jamben ervoor dat onze deuren aan de boven- en zijkanten van de opening afgedicht zijn. De onderkant van de deur wordt afgedicht door een buisvormige afdichting met dubbele lip die zich onder het onderste paneel van de deur bevindt, paneel 1 genoemd. Het is dit gedeelte dat op de vloer rust en het volle gewicht van de rest van de sectionaaldeur draagt.

Dankzij al deze elementen samen, garanderen we u

  • een luchtdichtheidsclassificatie van klasse 3
  • een waterdichtheidsklasse van klasse 2
  • een winddichtheidsclassificatie van klasse 5

De voordelen van onze loopdeur

De geïntegreerde loopdeur is ontworpen om voetgangers toegang te geven tot uw garage zonder de volledige sectionale poort te moeten openen. Onze geïntegreerde loopdeur laat u toe tijd te besparen en de temperatuur van uw garage te bewaren, vooral als u ervoor gekozen hebt uw garagepoort te isoleren.

Het frame van geprofileerd aluminium volgt perfect de contouren van onze panelen en de aanwezigheid ervan op het deurblad blijft zeer discreet. De loopdeur is voorzien van een extra platte antislipdrempel van 3 cm met dubbele uitsparingen, ideaal om bijvoorbeeld de doorgang van een fiets of een vuilnisbak te vergemakkelijken. Hij is standaard uitgerust met een driepuntsvergrendelingssysteem om een uitstekende beveiliging van de garage en de inhoud ervan te garanderen. Zijn hydraulische zelfsluitende klep voorkomt dat hij in geopende stand blijft staan. Geen risico zelfs als u het vergeet, en geen risico op schade door een verkeerde bediening.

Bovendien is onze poort uitgerust met een anti-vingerklembeveiliging bij het scharnier van elk deel, zodat u elk risico op verwondingen of beknelling vermijdt in geval van ongelegen contact bij het verplaatsen van de poort.

Snelle toegang

Waar veel voetverkeer is, is de optie van een garagepoort met loopdeur een natuurlijke. Met deze functie kan de garagepoort gedeeltelijk en snel worden geopend om mensen in en uit te laten.

Indien de garage zowel voor het binnengaan van het huis als voor het parkeren van een voertuig wordt gebruikt, kan deze oplossing aan een automatisch systeem worden gekoppeld. De gemotoriseerde garagepoort met loopdeur vergemakkelijkt dan het verkeer van de bewoners en opent snel om auto's binnen te laten.

Onze Diensten