Ramen en deuren | Soorten en gemiddelde prijzen

nieuwe ramen en deuren

Wie nieuwe ramen neemt, kan het beste ook meteen nieuwe deuren nemen. Je verhoogt het wooncomfort in één klap door betere isolatie en daardoor ook een lager energieverbruik. En je kunt nog een lange tijd genieten van je nieuwe ramen en deuren. We vertellen je op deze pagina meer over ramen en deuren.

Lees meer...

Offerte ramen | Vergelijk offertes voordat u investeert

offerte ramen vergelijken

Wil je nieuwe ramen of heb je echt nieuwe ramen nodig in je huis? Vergelijk dan offertes voordat je iemand inschakelt om dit voor je te regelen. Door offertes te vergelijken kun je namelijk een hoop besparen. Het kan tot wel 40% schelen. We vertellen je hier meer over hoe dat in zijn werk gaat.

Lees meer...

PVC ramen isolatie | Richtprijzen & informatie

besparen op pvc ramen

Isolatie in je huis is bevorderlijk voor je wooncomfort en voor je energieverbruik. Een win-win dus. Op deze pagina leeg je meer over de isolatie van PVC ramen. Laat je overtuigen en geniet van een stabiele temperatuur in huis het hele jaar door.

Lees meer...

Aluminium ramen prijzen

aluminium ramen prijs

Als je aluminium ramen overweegt te laten plaatsen, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten van de kosten. Daar lees je meer over op deze pagina. Ook bespreken we de mogelijkheden en voordelen van aluminium ramen.

Lees meer...

Dakramen: de mogelijkheden en de richtprijzen

dakraam zolder

Heb je een schuin dak of een zolder en daardoor weinig licht in je ruimtes? Dan kan een dakraam uitkomst bieden. Dakramen laten meer natuurlijk licht binnen. Zo creëer je een mooie lichte ruimte, zonder dat er lampen aan hoeven. Dat is veel prettiger voor de meeste mensen. We vertellen je op deze pagina meer over de mogelijkheden en prijzen van dakramen.

Lees meer...

Soorten ramen

soorten ramen

Er zijn allerlei soorten ramen. Op deze pagina kun je er meer over lezen. Je kunt op je nieuwe ramen besparen door offertes op te vragen en prijzen te vergelijken.

Lees meer...

Houten ramen prijzen

houten ramen prijzen vergelijken

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van je houten ramen. Wij vertellen je hier meer over de prijzen van houten ramen en hun raamtypes, over onderhoudskosten en over de mogelijkheid van premies.

Lees meer...

PVC ramen voordelen en nadelen

PVC ramen voordelen

Overweeg je PVC ramen en weet je het nog niet zo goed? Wij vertellen je hier alles over de voordelen en nadelen van PVC ramen. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voor PVC ramen, of juist niet.

Lees meer...

Opties en mogelijkheden ramen

vliegenramen

Wanneer je nieuwe ramen neemt, zijn er een aantal dingen waar je over na kunt denken of rekening mee kunt houden. Door van tevoren te bedenken wat je wil en nodig hebt, zorg je dat je de beste ramen voor jouw woning kiest.

Lees meer...

PVC ramen schilderen

pvc ramen schilderen

Het kan zijn dat je je PVC ramen wil schilderen. Het is raadzaam om dit uit te laten voeren door een specialist. Ze hoeven namelijk niet geschilderd te worden. We vertellen je op deze pagina meer over hoe een schilder PVC ramen schildert en wat dat kost.

Lees meer...

PVC ramen onderhoud

Wanneer je PVC ramen hebt, is het onderhoud minimaal. Desondanks is het wel belangrijk om rekening te houden met wat aandachtspunten in het onderhoud van je PVC ramen. Goed onderhouden PVC ramen kunnen namelijk tot wel 50 jaar meegaan.

Lees meer...

Ramen prijzen | Richtprijzen en handige informatie

besparen ramen

De prijs voor je nieuwe ramen is natuurlijk afhankelijk van een aantal factoren. Bijvoorbeeld wat je precies wil, maar ook bij welke leverancier je dat haalt. Op deze pagina vind je prijsinformatie voor verschillende kozijnmaterialen, raamtypes, glastypes en extra opties.

Lees meer...

Aluminium schuiframen

aluminium schuifraam

Zeer in trek in moderne gebouwen, maar ook gewaardeerd als vervanging of zelfs bij renovatie, biedt het aluminium schuifraam vele voordelen. In het verleden was dit type opening voorbehouden aan panoramavensters, maar tegenwoordig wordt het meer en meer gebruikt voor ramen. Ontdek al onze goedkope op maat gemaakte aluminium schuiframen.

Lees meer...

Houten raam op maat gemaakt

houten raam

Als u wilt dat uw huis zijn assertieve stijl en originele decoratie behoudt, kies dan voor houten ramen! Met op maat gemaakte ramen kunt u de isolatie van uw huis optimaliseren en het een echt cachet geven. Ga buiten de gebaande paden, kies voor een edel materiaal voor een ongeëvenaard comfort op het gebied van thermische en akoestische isolatie.

Lees meer...

Hoeveel kosten de ramen van vloer tot plafond (verzonken ramen) in een huis?

verzonken ramen kosten

In sommige kamers - bijvoorbeeld in de woonkamer - zijn ramen van vloer tot plafond bijzonder nuttig: ze zorgen voor een onbeperkt panoramisch uitzicht op de tuin, laten veel licht binnen, vergroten ze visueel en geven ze een luxueuze uitstraling. De kostencheck-expert legt in een interview in detail uit wat de kosten zijn die men over het algemeen voor dergelijke ramen mag verwachten.

Lees meer...

Nieuw venster: u moet rekening houden met deze kosten

nieuw venster kosten

Als u uw oude ramen wilt vervangen door nieuwe, moet u rekening houden met aanzienlijke kosten. Wat nieuwe vensters kunnen kosten, wanneer het de moeite waard is om af te schrijven en hoe de kosten kunnen worden gereduceerd, wordt in detail uitgelegd door de kostencheck-expert in het interview.

Lees meer...

Geluiddichte ramen - welke kosten moeten worden berekend?

geluiddichte ramen kosten

Voortdurend lawaai kan je ziek maken. Deskundigen adviseren daarom de installatie van geluidsisolerende ramen vanaf een geluidsniveau van ongeveer 50 dB tot 70 dB, wat overeenkomt met een drukke straat. In ons interview met de kostencontrole-expert leert u welke kosten u kunt verwachten voor geluidswerende ramen.

Lees meer...

Laat het deurkozijn installeren: Welke kosten moeten worden berekend?

deurkozijn installeren kosten

Het deurkozijn is het deel van een deur dat stevig verbonden is met de muur. Het bewegende deel daarentegen wordt technisch correct "deurblad" genoemd. Terwijl de deurvleugels meestal worden geïnstalleerd door ze gewoon op hun plaats te hangen, vergt het deurkozijn veel meer installatie-inspanning. De kostencontrole-expert legt uit welke kosten te verwachten zijn bij de installatie van het deurkozijn.

Lees meer...

Onze Diensten