Wat is de prijs van een PVC raam?

prijs pvc raam

De gemiddelde prijs van een PVC-raam is €430, met een marge van €285 tot €800 inclusief plaatsing. Meer in detail varieert de prijs van een PVC-raam met enkele vleugel van € 220 tot € 650, terwijl de prijs van een PVC-raam met dubbele vleugel varieert van € 260 tot € 800.

Lees meer...

Wanneer moet u uw ramen vervangen?

wanneer ramen vervangen

In een huis zijn ramen, als ze niet in goede staat zijn, verantwoordelijk voor 10 tot 15% van de energieverliezen, en dus voor extra kosten op uw verwarmingsrekening. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de zichtbare slijtage van het schrijnwerk kan leiden tot een gebrek aan esthetiek voor uw gevel.

Lees meer...

Ramen met driedubbel glas

driedubbel glas

Driedubbele beglazing vermindert de uitwisseling van lucht tussen binnen en buiten en beperkt daardoor de behoefte aan verwarming en koeling. Dit is een bijzonder goede keuze als u in een koude streek met lange winters woont. Hier volgt alle informatie die u moet weten over dit type beglazing voor uw ramen.

Lees meer...

Wat is de prijs voor ramen met dubbele beglazing?

prijs ramen dubbele beglazing

De prijs van een raam met dubbele beglazing varieert tussen 150 en 2000 euro, afhankelijk van het materiaal van het kozijn, het soort gas dat tussen de twee ruiten wordt ingesloten en het soort opening. Hier volgt een overzicht van de verschillende prijzen en de beschikbare financiële steun.

Lees meer...

Hoe kan ik een raam veranderen?

Hoe kan ik een raam veranderen?

Een windvlaag, een onhandig gebaar... en het glas van een opening kan breken. In plaats van te overwegen het raam te vervangen, kunt u overwegen de beglazing te vervangen. Dit kan methodisch en zorgvuldig worden gedaan.

Lees meer...

Raamrenovatie: Complete gids

Raamrenovatie

Warmteverlies, slechte geluidsisolatie, beschadigd houtwerk, enkele beglazing, er zijn vele redenen waarom u uw oude ramen zou moeten renoveren. Het renoveren van een raam bestaat uit het vervangen van bepaalde elementen. Om uw ramen te renoveren, staan u verschillende oplossingen ter beschikking, afhankelijk van de staat van het toestel.

Lees meer...

Ramen en deuren | Soorten en gemiddelde prijzen

nieuwe ramen en deuren

Wie nieuwe ramen neemt, kan het beste ook meteen nieuwe deuren nemen. Je verhoogt het wooncomfort in één klap door betere isolatie en daardoor ook een lager energieverbruik. En je kunt nog een lange tijd genieten van je nieuwe ramen en deuren. We vertellen je op deze pagina meer over ramen en deuren.

Lees meer...

Offerte ramen | Vergelijk offertes voordat u investeert

offerte ramen vergelijken

Wil je nieuwe ramen of heb je echt nieuwe ramen nodig in je huis? Vergelijk dan offertes voordat je iemand inschakelt om dit voor je te regelen. Door offertes te vergelijken kun je namelijk een hoop besparen. Het kan tot wel 40% schelen. We vertellen je hier meer over hoe dat in zijn werk gaat.

Lees meer...

PVC ramen isolatie | Richtprijzen & informatie

besparen op pvc ramen

Isolatie in je huis is bevorderlijk voor je wooncomfort en voor je energieverbruik. Een win-win dus. Op deze pagina leeg je meer over de isolatie van PVC ramen. Laat je overtuigen en geniet van een stabiele temperatuur in huis het hele jaar door.

Lees meer...

Wat is de prijs van een aluminium raam?

aluminium ramen prijs

Als je aluminium ramen overweegt te laten plaatsen, wil je natuurlijk weten wat je kunt verwachten van de kosten. Daar lees je meer over op deze pagina. Ook bespreken we de mogelijkheden en voordelen van aluminium ramen.

Lees meer...

Dakramen: de mogelijkheden en de richtprijzen

dakraam zolder

Heb je een schuin dak of een zolder en daardoor weinig licht in je ruimtes? Dan kan een dakraam uitkomst bieden. Dakramen laten meer natuurlijk licht binnen. Zo creëer je een mooie lichte ruimte, zonder dat er lampen aan hoeven. Dat is veel prettiger voor de meeste mensen. We vertellen je op deze pagina meer over de mogelijkheden en prijzen van dakramen.

Lees meer...

Soorten ramen

soorten ramen

Er zijn allerlei soorten ramen. Op deze pagina kun je er meer over lezen. Je kunt op je nieuwe ramen besparen door offertes op te vragen en prijzen te vergelijken.

Lees meer...

Wat is de prijs van een houten raam?

houten ramen prijzen vergelijken

Er zijn verschillende factoren die invloed hebben op de prijs van je houten ramen. Wij vertellen je hier meer over de prijzen van houten ramen en hun raamtypes, over onderhoudskosten en over de mogelijkheid van premies.

Lees meer...

PVC ramen voordelen en nadelen

PVC ramen voordelen

Overweeg je PVC ramen en weet je het nog niet zo goed? Wij vertellen je hier alles over de voordelen en nadelen van PVC ramen. Zo kun jij een weloverwogen keuze maken voor PVC ramen, of juist niet.

Lees meer...

Opties en mogelijkheden ramen

vliegenramen

Wanneer je nieuwe ramen neemt, zijn er een aantal dingen waar je over na kunt denken of rekening mee kunt houden. Door van tevoren te bedenken wat je wil en nodig hebt, zorg je dat je de beste ramen voor jouw woning kiest.

Lees meer...

PVC ramen schilderen

pvc ramen schilderen

Het kan zijn dat je je PVC ramen wil schilderen. Het is raadzaam om dit uit te laten voeren door een specialist. Ze hoeven namelijk niet geschilderd te worden. We vertellen je op deze pagina meer over hoe een schilder PVC ramen schildert en wat dat kost.

Lees meer...

Onze Diensten