Elektrische rolluiken inbouwen - wat zijn de kosten?

elektrische rolluiken inbouwen prijs

Als bij de bouw van het huis niet aan rolluiken is gedacht, wil men later vaak alsnog rolluiken inbouwen. Bijzonder populair zijn de elektrisch bediende versies. De kosten van een dergelijke retrofit worden in detail toegelicht door de deskundige op het gebied van kostencontrole in dit interview.

Lees meer...

Prijzen van poorten: Een overzicht

ijzeren poorten

Als je aan het kijken bent naar een nieuwe poort voor je huis of bedrijf, is het belangrijk om te weten wat de verschillende mogelijkheden zijn en wat ze kosten. In dit artikel vind je een overzicht van de prijzen van de meest populaire soorten poorten, zodat je een weloverwogen keuze kunt maken.

Lees meer...

Wat is de prijs van een PVC binnendeur?

prijs pvc binnendeur

De gemiddelde prijs van een PVC-binnendeur bedraagt 280 euro, met een marge van 100 tot 700 euro, inclusief plaatsing. Klassieke PVC-binnendeuren kosten tussen 120 en 600 euro, terwijl schuifmodellen tussen 200 en 700 euro kosten.

Lees meer...

Wat is de prijs van een glazen binnendeur?

prijs glazen binnendeur

De gemiddelde prijs van een glazen binnendeur is €680, variërend van €120 tot €2.000, inclusief plaatsing. De prijs van een glazen binnendeur kan variëren van €120 tot €800 voor inbraakwerende beglazing of van €160 tot €500 voor matglas.

Lees meer...

Hoe kiest u het materiaal voor uw binnendeuren

materiaal voor binnendeuren

Voert u een bouw- of renovatieproject uit? U zult een aantal beslissingen moeten nemen. Op dit moment gaat het erom het materiaal voor binnendeuren te kiezen. Deuren aan de binnenzijde moeten met wijsheid worden gekozen, zowel om hun esthetische aantrekkelijkheid als om hun technische vereisten. Bij Ootravaux kunt u profiteren van een breed scala aan adviezen om de juiste producten te vinden.

Lees meer...

Alles over de prijs van een houten binnendeur

prijs houtenbinnendeur

Denkt u erover om het interieur van uw flat of huis te renoveren? Dan rijst de vraag om uw binnendeuren te veranderen. Voor dit soort schrijnwerk wordt over het algemeen de voorkeur gegeven aan hout boven andere materialen, zoals PVC of aluminium, die meer geschikt zijn voor ramen of garagedeuren. Er zijn echter veel producten in de winkel verkrijgbaar. Dus hoe kiest u uw houten binnendeuren? Zoek uit wat de prijs van een houten binnendeur beïnvloedt.

Lees meer...

Prijs van een binnendeur

prijs binnendeur

De gemiddelde prijs van een binnendeur bedraagt 370 euro, variërend van 105 euro tot 1 000 euro, inclusief plaatsing. Naar schatting kiezen huiseigenaren over het algemeen voor postformed deuren, met een prijsklasse van 115 tot 500 euro, en voor vlakke deuren, die 105 tot 550 euro kosten.

Lees meer...

Prijs van het installeren van een binnendeur

prijs installeren binnendeur

De prijs voor het plaatsen van een binnendeur hangt onder meer af van het materiaal, de afmetingen en de manier waarop de deur opengaat. Van 60 tot 500 euro voor de installatie, afhankelijk van het al dan niet standaard, schommelend of schuivend model, moet u ook nog de kosten voor de levering optellen, die kunnen variëren van 40 tot enkele duizenden euro's, afhankelijk van de kwaliteit van het model. Deze gids zal u helpen elk detail te begrijpen.

Lees meer...

Prijs van een op maat gemaakte garagepoort

hoeveel kost een op maat gemaakte garagepoort

De gemiddelde prijs van een op maat gemaakte garagepoort is 2.270 euro, met een marge van 1.450 euro tot 4.200 euro, inclusief installatie. De prijs van een op maat gemaakte sectionale garagepoort varieert van € 2.350 tot € 4.200, terwijl de prijs van een op maat gemaakte overheadgaragepoort varieert van € 1.450 tot € 2.450.

Lees meer...

Onderhoud van uw sectionale garagepoort: onze aanbevelingen

Sectionale garagepoort onderhoud

De sectionale garagepoor werkt met een mechanisme dat vergelijkbaar is met dat van het rolluik, en bestaat uit verschillende gemotoriseerde onderdelen. Voor een goede werking is het dus belangrijk te weten wat u moet doen. Om uw garagepoort in goede staat te houden, moet u de verschillende onderdelen controleren, smeren en goed schoonmaken. Zonder verder oponthoud, ontdek alle stappen om een sectionale garagepoort te onderhouden.

Lees meer...

Garagepoort repareren prijs: Wat zijn de kosten ?

Zoals alle openingen in huis wordt ook de garagepoort zwaar belast door uw dagelijks gebruik, de weersomstandigheden en onvoorziene gebeurtenissen. Storingen en onderbrekingen horen bij de gevaren, ook al zou u zonder kunnen! Maar meestal kan een garagepoort gemakkelijk worden gerepareerd: door zelf het defecte onderdeel te vervangen of door contact op te nemen met een hersteller voor een storingsdienst. Hoeveel kost het? Volg de raad van Ootravaux.

Lees meer...

Kantelpoort prijs: veiligheid, motorisering...

prijs kantelpoort

De kantelpoorten, die lange tijd marktleider waren op de markt van garagepoorten, worden nu uitgedaagd door nieuwe modellen, zoals sectionaal- of rolpoorten. Toch blijft de overheadpoort een veilige keuze voor veel huiseigenaren die een garagepoort tegen een gereduceerde prijs willen installeren. De aanschafkosten van dit type model zijn een echt voordeel. Ootravaux adviseert u bij het bepalen van uw aankoop- en installatiebudget tegen de juiste prijs.

Lees meer...

Garagepoort vervangen prijs

Garagepoort vervangen prijs

Geschatte prijs voor de vervanging van een garagepoort, waarvan de prijs afhangt van de afmetingen van de poort, het materiaal, de opening en het al dan niet geautomatiseerd zijn van de poort.

Lees meer...

Pvc garagepoort prijs

prijs pvc garagepoort

Geschatte prijs van een PVC garagepoort die de beste kwaliteit/prijs verhouding biedt. De prijs zal afhangen van het type opening, de grootte van de poort en de reikwijdte ervan. Details in dit artikel.

Lees meer...

Aluminium garagepoort prijs

De aluminium garagepoort wordt beschouwd als de top van het gamma garagepoorten. De prijs is afhankelijk van de gekozen isolatie, het poortmodel, de opties (ramen), de grootte en het type opening.

Lees meer...

Elektrische automatische garagepoort prijs

De gemiddelde prijs van een elektrische garagepoort ligt tussen 700 en 10.000 €. Deze prijs is afhankelijk van het gekozen type poort (300-5500 €), maar ook van de geïnstalleerde motor (100 - 1000 €) en het type installatie: vervanging van de poort (150 - 4500 €) of installatie van een nieuwe automatische garagepoort (250 - 800 €).

Lees meer...

Soorten garagepoorten: materialen en voordelen

Soorten garagepoorten

Het type garagedeur moet worden gekozen aan de hand van vele criteria, zoals de diepte van de garage, de indeling van de garage, de helling van de vloer, enz. De keuze van uw garagedeur zal in de eerste plaats gebaseerd zijn op het type openings- en sluitsysteem dat u wenst aan te nemen.

Lees meer...

Wat is de prijs van een PVC raam?

prijs pvc raam

De gemiddelde prijs van een PVC-raam is €430, met een marge van €285 tot €800 inclusief plaatsing. Meer in detail varieert de prijs van een PVC-raam met enkele vleugel van € 220 tot € 650, terwijl de prijs van een PVC-raam met dubbele vleugel varieert van € 260 tot € 800.

Lees meer...

Wanneer moet u uw ramen vervangen?

wanneer ramen vervangen

In een huis zijn ramen, als ze niet in goede staat zijn, verantwoordelijk voor 10 tot 15% van de energieverliezen, en dus voor extra kosten op uw verwarmingsrekening. Om nog maar te zwijgen van het feit dat de zichtbare slijtage van het schrijnwerk kan leiden tot een gebrek aan esthetiek voor uw gevel.

Lees meer...

Ramen met driedubbel glas

driedubbel glas

Driedubbele beglazing vermindert de uitwisseling van lucht tussen binnen en buiten en beperkt daardoor de behoefte aan verwarming en koeling. Dit is een bijzonder goede keuze als u in een koude streek met lange winters woont. Hier volgt alle informatie die u moet weten over dit type beglazing voor uw ramen.

Lees meer...

Onze Diensten