Vier raambehandelingen voor uw slaapkamer

Een van de belangrijkste elementen van een goed slaapkamerdesign zijn de ramen. Goed ontworpen raambehandelingen stellen u in staat om uw slaapkamer aan te passen aan uw behoeften. Raambehandelingen zorgen ook voor een andere laag van textuur om uw totale ontwerp aan te vullen. Hieronder vindt u een aantal opmerkelijke raambehandelingen voor het creëren van een rustgevende, unieke retraite in uw slaapkamer.

Vloer tot plafond raambehandelingen

vloer tot plafond raambehandelingen

Deze lange, doorschijnende gordijnen gaan een heel eind om het licht van het slaapkamerraam te dimmen, en de dubbele laag panelen blokkeren de zon voor het dutten of het binnenlaten van wat meer daglicht op een bewolkte dag. De lengte van de vloer tot het plafond maakt van een klein raam een opvallende verschijning door het oog naar boven te trekken en het raam veel hoger te laten lijken dan het in werkelijkheid is.

Moderne plantage-luiken toevoegen aan ramen

moderne plantage luiken toevoegen aan ramen

Strakke, moderne lijnen verdienen een eenvoudige maar elegante raambehandeling. Niet elke slaapkamer heeft meer stof nodig: er ligt immers genoeg op het bed. Om de lijnen sterk en overzichtelijk te houden, moet u rekening houden met het gedurfde uiterlijk van houten plantage-luiken. De brede houten latten en de bleke, geschilderde afwerking houden deze fris en eigentijds. Sluit de lamellen voor een bijna totale lichtblokkade 's nachts, open ze een beetje voor accentverlichting, of open het luik helemaal om de zon binnen te laten.

Voeg een patroon toe dat Popt

patronen toevoegen

Als u hebt gekozen voor effen kleuren bedlinnen, kunt u veilig een gedurfd patroon aan uw ramen toevoegen. We houden van de manier waarop deze de pruim van de dekens en kussens speelt, maar voegen ook het limoengroene accent toe aan de mix. Het patroon wordt hier het middelpunt van de kamer en maakt van het raam een extra kunstwerk. Let ook op het transparante paneel eronder voor de flexibiliteit in het regelen van het lichtniveau. Het zwaardere patroonpaneel blokkeert niet alleen het licht, maar dempt ook de straatgeluiden in gesloten toestand.

Markeer een geweldig uitzicht

markeer geweldig uitzicht

Als je houdt van het uitzicht vanuit je ramen, is er geen regel die zegt dat je ze moet bedekken! Uw ramen zijn een belangrijk architecturaal kenmerk van uw huis, voel u vrij om ze onopgesmukt te laten om van hun structuur te genieten. Ramen met een minder eigen karakter kunnen nog steeds in het middelpunt van de belangstelling staan met verf: we houden van de manier waarop deze accentmuur functioneert als een gele raambehandeling zonder dat er ook maar één gordijn gebruikt hoeft te worden.

Onze Diensten