Opties en mogelijkheden ramen

Wanneer je nieuwe ramen neemt, zijn er een aantal dingen waar je over na kunt denken of rekening mee kunt houden. Door van tevoren te bedenken wat je wil en nodig hebt, zorg je dat je de beste ramen voor jouw woning kiest.

Prijzen opties ramen

Als je eruit bent welk materiaal, welk glas en welk soort raam je wil, is het tijd om aan de uitbreiding van je ramen te denken. Bijvoorbeeld een vliegenraam of een rolluik. Met een vliegenraam voorkom je dat er beestjes je huis in vliegen terwijl het raam open staat. In de tabel hieronder kun je een aantal mogelijkheden en de prijzen hiervan exclusief montage zien, op basis van de oppervlakte.

ProductOppervlaktePrijs incl. btw en excl. montage
Vliegenraam 1 m²€ 40 - € 80
Rolluik handmatig1 m²€ 50 - € 150
Rolluik elektrisch1 m²€ 250 - € 350
Ventilatierooster raam1 m²€ 75 - € 125

Natuurlijk hangt de precieze prijs af van door wie je de klus uit laat voeren. Als je een specialist inschakelt, bent je meestal nog een keer de prijs van het product kwijt. Je kunt dus rekenen op twee keer zoveel kosten als in de tabel hierboven. Voor gedetailleerdere informatie moet je bij de specialist zijn. Dat kan eenvoudig door bij ons offertes aan te vragen. Je doet dat via ons offerteformulier. Wij komen dan binnen twee werkdagen bij je terug met offertes van maximaal zes specialisten in jouw omgeving. Zo kun je zien wat je kwijt bent voor jouw klus, maar je kunt ook de beste deal uitkiezen. En dat kan tot wel 40% op je aanschaf schelen. Het aanvragen van offertes is gratis en vrijblijvend.

Houd ongedierte buitenshuis

Een vliegenraam is ideaal om wel frisse lucht in huis te krijgen, maar geen beestjes. Dat is wel zo prettig als het warmer wordt. Dan komen muggen steeds vaker in de buurt en heb je sneller de behoefte om een raam open te zetten. Door een vliegenraam voorkom je dat die muggen, maar ook andere beesten, je huis binnenkomen terwijl het raam open staat. Zo kan je huis lekker doorwaaien terwijl je beestjes buiten houdt. Of gewoon ventileren.

Vliegenramen

Voorzie u woning het hele jaar door van frisse lucht

Maar ventileren kan ook anders. Je hoeft daar geen raam voor open te doen als je kiest voor een ventilatierooster. Dit is ideaal, omdat je huis continu ventileert. Een raam openlaten als je weggaat is vaak geen prettig idee, het voelt onveilig. Bij een ventilatierooster hoef je je geen zorgen te maken over veiligheid. Deze laat je gewoon open als je niet thuis bent. Zo blijft je woning goed geventileerd.

Beveilig uw huis optimaal

In het kader van veiligheid kun je natuurlijk ook een extra stap nemen. Veel ramen kunnen dichtgedaan worden met een slot. Maar je maakt het inbrekers nog lastiger door een rolluik over het raam te plaatsen. Bovendien werken rolluiken ook nog eens verduisterend. Je kunt je woning met een gerust hart achterlaten als je rolluiken laat plaatsen over je ramen. Daarbij kun je ook kiezen of je een rolluik wil dat handmatig bediend moet worden of juist elektrisch. Een elektrisch rolluik bedien je met een afstandsbediening.

Ramen met rolluiken

Vergelijk offertes en bespaar tot 40%

Om een goed idee te krijgen van de prijzen voor dit soort klussen kun je, als je één of meerdere opties overweegt, een offerte aanvragen. Je laat in het offerteformulier op onze site direct weten welke plannen je precies hebt voor je ramen of welke wensen. Daarnaast vul je je postcode in, zodat wij weten waar we de specialisten moeten zoeken. Je krijgt van ons dan een aantal offertes toegestuurd. Deze offertes zijn van specialisten uit jouw omgeving en voor de klus die jij beschreven hebt. Je kunt de offertes van de verschillende specialisten vergelijken en zo tot wel 40% op de kosten van je nieuwe ramen besparen. En je bent na het opvragen van offertes niet verplicht de klus ook uit te laten voeren. Het is gratis en vrijblijvend.

Onze Diensten