pvc ramen Arendonk

Arenda PVC ramen Arendonk

De tijd dat PVC eruit zag als goedkoop plastic is allang voorbij, vandaag de dag zijn PVC ramen Arendonk duurzaam, isolerend, betaalbaar én prachtig om te zien! Arenda ramen van PVC zijn in diverse stijlen en kleuren leverbaar, waaronder een aluminium ramen Arendonk look of hout uitstraling. Hiermee krijg je de kwaliteit van PVC ramen met een aanzicht dat perfect aansluit op elke woning Arendonk. Met Arenda PVC ramen kun je alle kanten uit!

PVC ramen isoleren beter

De voornaamste reden om voor Arenda PVC ramen Arendonk te kiezen is de isolerende werking. De ramen zijn ontworpen met een ingenieus systeem van dichtingen en kamers waarmee ze een hoge weerstand bezitten voor alle weertypes. Naast isolatie van weer en wind mag de geluidsdemping zeker niet onvermeld blijven. Ongeacht het type glas dat gebruikt wordt zullen de PVC ramen van Arenda een hoge demping van geluid tot stand brengen zodat je geen last hebt van geluid buiten. En je kunt binnen gerust de televisie of de muziek een stukje harder zetten! Met Arenda PVC ramen spaar je dus niet alleen energiekosten, maar ook frustratie door geluidshinder.

Beken kleur met PVC ramen Arendonk

Er zijn meer woningen uitgevoerd met Arenda PVC ramen Arendonk dan je zult denken, dat komt omdat er tegenwoordig veel meer kleuren mogelijk zijn waarmee die “plastic” look voltooid verleden tijd is. Kies bijvoorbeeld voor een aluminium look die in verschillende kleurstellingen verkrijgbaar is. Alle voordelen van PVC met het uiterlijk van aluminium. Of wellicht houd je meer van een natuurlijk ogende houtnerf. Daarmee breng je een klassieke stijl en klasse in de woning. De houtstructuur van Arenda PVC ramen is zeer realistisch, zonder het nadeel van lak die loslaat of hout dat kan rotten.

Geschikt voor elke stijl woning

Een groot voordeel van Arenda PVC ramen Arendonk is de keuze uit vormen en stijlen. Houd je van een klassieke uitstraling met rijke details? Dat is mogelijk. Of kies je liever voor een strakke en neutrale stijl met een moderne look? Ook dat is mogelijk. Met PVC ramen van Arenda kun je alle kanten uit met strakke, schuine of gebogen vormen.

PVC en staal voor extra veiligheid

Je wilt uiteraard veilig en comfortabel wonen, daarom zijn de Arenda PVC ramen uitgerust met staal en inbraakwerende nokken en scharnieren op het raambeslag. De beste methode om dieven te weren is het ontmoedigen van inbrekers. Met onze PVC ramen lopen de criminelen het huis voorbij, kies ook voor een veilige woning.

Minder onderhoud, meer woongenot

Dankzij de structuurfolie aan de binnen- en buitenzijde zijn de Arenda PVC ramen Arendonk zeer onderhoudsvriendelijk. Ze worden niet snel vies, en schoonmaken is een fluitje van een cent met een natte spons of een vochtige doek. Omdat PVC niet zal rotten is de levensduur zeer hoog, gemiddeld tussen de dertig en vijftig jaar! Bij onverhoopt schade aan het raam is dat meestal goed te herstellen, zo kies je voor betaalbare en duurzame ramen.

De prijs is het bewijs

De Arenda PVC ramen worden altijd op maat geleverd. Daarmee is er een ruime keuze aan mogelijkheden, van budget tot zeer luxe. Arenda maakt graag een offerte op maat, neem direct contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Onze Diensten