Sectionale poorten

Op zoek naar een nieuwe poort voor uw garage? De tijd dat klassieke, logge poorten schering en inslag waren, is voorgoed voorbij dankzij de komst van sectionale poorten. Sectionale poorten zijn een ware verademing op de markt van de poorten en dat hebben ze aan hun vele voordelen te danken. Gedaan met dat spierballengesleur om die zware metalen poort naar boven te krijgen en gedaan met de standaard omkastingen waardoor een garage altijd volgens de regels van de meetkunst moest gebouwd worden. Met sectionale poorten gooien we deze beslommeringen in de prullenbak en nemen we een vliegende vlucht met de technologie der toekomst.

De vele voordelen van sectionale poorten

Het is geen wonder dat sectionale poorten het vandaag de dag zo goed doen als je hun talrijke voordelen even op een rijtje zet. Allereerst is er de plaatsbesparing. Sectionale poorten schuiven netjes tegen het plafond van de garage naar binnen waardoor een minimum aan ruimte gebruikt wordt en u voldoende ruimte overhoudt om de garage te gebruiken waarvoor ze echt dient, namelijk voor de opslag van allerhande toestellen en materialen en natuurlijk voor het herbergen van de wagen of andere vervoersmiddelen. Een volgend voordeel is het gewicht van sectionale poorten. U kunt deze poorten als de vedergewichten in de poortenwereld beschouwen. Zonder probleem zal bij wijze van spreken het kleinste kind de poort naar boven kunnen schuiven. Indien gewenst kan alles ook geautomatiseerd worden zodat ook echt het kleinste kind, als het tenminste een code kan onthouden, deze poort open krijgt. Licht betekent in dit geval bovendien geen inboeten aan kwaliteit of duurzaamheid, integendeel. Tot slot kunnen we ook niet om de ruime keuze aan variaties en afmetingen heen. Deze poorten zijn tegenwoordig in allerhande kleuren en materialen beschikbaar en kunnen ook perfect op maat gemaakt worden. Zo hoeft u de garage niet langer aan de poort aan te passen, maar past u de poort aan de garage aan. Handig toch, niet?

U heeft het vast wel door, sectionale poorten zijn het ultieme en plaatsbesparende stukje dat u nog in uw bouwpuzzel miste. Met Arenda vindt u een partner die een gevestigde waarde binnen het domen van sectionale poorten is en die met de nodige kennis van zaken uw poortendroom waar kan maken. Interesse? Arenda staat u graag met woord en daad bij en staat altijd klaar voor een streepje advies.

Onze Diensten