ramen Rijkevorsel

Arenda Ramen Rijkevorsel

De keuze voor de juiste ramen zijn van belang voor zowel bestaande woningen als voor nieuwbouw. Arenda ramen Rijkevorsel van PVC en aluminium voldoen aan de hoogste eisen en zijn geschikt voor elk budget. Wij passen onze producten aan op de wensen van de klant, we bieden veel opties zodat we er zeker van zijn dat iedereen de ramen krijgt die niet alleen passen bij de woning, maar ook bij de bewoners. Naast het materiaal bespreken we ook de stijl, vorm, afwerking, accessoires en uiteraard ook de kleur. Van PVC met realistisch houtpatroon tot een aluminium raam met een felle kleur als accent voor de woning. Op deze pagina geven we een kort overzicht van de mogelijkheden, neem voor meer informatie gerust even contact met ons op.

Meest gebruikte ramen profielen

ramen profielen Rijkevorsel ramen profiel Rijkevorsel

Soorten klinken en kleuren voor uw ramen

ramen klinken Rijkevorsel ramen klinken Rijkevorsel

Arenda ramen Rijkevorsel van PVC en aluminium

Als eerste wordt de keuze gemaakt voor het materiaal, laten we de voornaamste eigenschappen en voordelen even op een rij zetten:

PVC ramen Rijkevorsel

Deze kunststof ramen blinken uit in prijs- kwaliteitverhouding, de kwaliteit en duurzaamheid van PVC ligt hoog, en het uiterlijk is de laatste jaren steeds aantrekkelijker geworden. De ouderwetse goedkope PVC ramen Rijkevorsel van vroeger zijn niet te vergelijken met de hoogwaardige Arenda ramen die nu leverbaar zijn. Door slim gebruik te maken van dichtingen en meerdere kamers hebben PVC ramen een hoge isolerende werking, zowel voor warmte en kou als voor de akoestische demping. Er is een grote diversiteit aan kleuren leverbaar zoals de populaire aluminium look alsmede realistische houtstructuren met alle voordelen die PVC te bieden heeft. Wanneer je op zoek bent naar hoge kwaliteit voor een redelijke prijs zijn de Arenda PVC ramen zeer geschikt.

Aluminium ramen Rijkevorsel

De onovertroffen kracht van aluminium ramen Rijkevorsel is de reden dat grote vensters vaak van dit materiaal worden gemaakt. Aluminium ramen zijn niet alleen sterk maar ook onderhoudsvriendelijk. De bestendigheid tegen kou en warmte ligt zeer hoog, daarnaast is er ook een goede geluidsdemping. Aluminium is een duurzaam materiaal, dat geldt zeker voor de Arenda ramen die gemaakt worden van de hoogste kwaliteit aluminium zonder oneffenheden waarmee roestvorming tot het verleden behoort. De diversiteit in kleuren is enorm, daarnaast zijn onze aluminium deuren Rijkevorsel in diverse stijlen verkrijgbaar, van modern en strak tot klassiek met prachtige decoraties.

Voordelen van Arenda ramen

We besteden veel aandacht aan de kwaliteit van onze ramen Rijkevorsel, en zijn pas tevreden wanneer de klant tevreden is. Hier zijn een aantal voordelen van Arenda ramen in huis:

  • Altijd kwaliteit: Zowel onze PVC ramen als onze aluminium ramen Rijkevorsel worden uit de beste materialen vervaardigd op basis van de hoogste kwaliteitseisen.
  • Van budget tot luxe: Omdat we zo’n breed scala aan opties aanbieden kunnen we in vrijwel elke prijsklasse de juiste ramen leveren.
  • Duurzaamheid van onze producten: Een raam laat je niet voor een korte periode zetten, Arenda ramen zijn duurzaam en bestand tegen alle weersomstandigheden.
  • Veelzijdigheid in kleur en afwerking: We leveren onze ramen Rijkevorsel in diverse stijlen, van modern tot klassiek. Ook zijn er vele kleuren mogelijk waarmee je de woning een uniek accent kunt geven.
  • Keuze in glas: Uiteraard mag het glas in de ramen ook niet worden vergeten, je hebt de keuze uit verschillende types voor uiteenlopende toepassingen waaronder dubbel glas, isolerend glas, veiligheidsglas of decoratief gezandstraald glas.

Arenda ramen worden op maat gemaakt voor elke woning, neem contact op met onze medewerkers voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Onze Diensten