aluminium ramen Tessenderlo

Arenda Aluminium ramen Tessenderlo

Dankzij het lage gewicht en de hoge kracht zijn Arenda aluminium ramen Tessenderlo met name populair bij grote ramen, uiteraard zijn alle voordelen van aluminium ramen ook van toepassing op kleinere ramen. Er is een ruime keuze aan kleuren waarmee de Arenda ramen van aluminium zeer populair zijn bij een groot publiek. Waarom zou je kiezen voor deze ramen, en hoe kun je ze het beste onderhouden? Je leest het op deze pagina.

Isolatie van warmte en geluid met aluminium ramen Tessenderlo

Door een ingenieus ontwerp met meerdere dichtingen en kamers hebben de Arenda ramen van aluminium superieure isolerende eigenschappen. In de eerste plaats wordt warmte goed geïsoleerd zodat je er ook in de koude wintermaanden warmpjes bijzit. De dichting aan de buitenzijde houdt water tegen, terwijl de dichting in het midden het beslag tegen vocht beschermd. Als laatste zal de dichting aan de binnenzijde het geluid dempen wat het woongenot aanzienlijk zal verhogen.

Veiliger wonen met Arenda ramen van aluminium Tessenderlo

Inbraakpreventie staat in een hoog vaandel bij de producten van Arenda, daarom werken we met een hoogwaardig raambeslag dat uitgevoerd is met solide scharnieren, veilige sluitnokken en andere inbraakwerende kenmerken. Een goed raam speelt een belangrijke rol bij inbraakpreventie. Inbrekers houden niet van Arenda aluminium ramen Tessenderlo, woningbezitters die hechten aan hun spullen des te meer!

Duurzame en onderhoudsvriendelijke ramen

Een mooi raam hoef je gelukkig niet vaak te reinigen, dat komt omdat onze aluminium ramen uitgevoerd zijn met een anti-elektrostatische behandeling waardoor ze weinig vuil en stof aan zullen trekken. Door pakweg vier maal per jaar de ramen met lauw water schoon te maken geniet je altijd van prachtige en schone aluminium ramen. Het zuivere aluminium heeft een zeer lage kans op aanslag zoals roest dankzij een uiterst nauwkeurig productieproces. De Arenda aluminium ramen worden daarnaast met een extra behandeling extra verduurzaamd waarmee het oppervlak vrij is van oneffenheden wat de levensduur aanzienlijk kan verlengen.

Kleur bekennen met aluminium ramen Tessenderlo

Van neutrale kleuren tot felle en moderne kleuren, met Arenda aluminium ramen Tessenderlo kun je alle kanten uit. Alleen de regenboog heeft meer kleuren! Het is mogelijk om aan de buitenzijde voor een andere kleur te kiezen als aan de binnenzijde, zo kun je de woning Tessenderlo echt een geheel eigen karakter geven. De lak wordt met een speciaal procedé aanbracht om een lange levensduur te garanderen, voor een verdere personalisering kun je kiezen voor een afwerking in mat, ruw of glanzend.

Onzichtbaar maar toch belangrijk

Ruiten zijn om doorheen te kijken, toch zijn ze erg belangrijk bij de keuze voor Arenda aluminium ramen. We kunnen onze ramen leveren in verschillende types voor uiteenlopende toepassingen zoals dubbel glas en driedubbel glas, veiligheidsglas en ook gezandstraald glas. We helpen graag met de keuze voor het juiste type glas, en leggen graag de verschillen uit. Alle aluminium ramen van Arenda worden op maat geleverd met eveneens een offerte op maat. Zo kun je voor de perfecte ramen kiezen, op basis van behoefte en budget. Houd er rekening mee dat de prijzen voor aluminium ramen hoger uitvallen dan PVC ramen vanwege de hogere materiaalkosten.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Onze Diensten