pvc deuren Mol

Arenda PVC deuren Mol

Er zijn meer redenen om te kiezen voor PVC deuren Mol van Arenda dan alleen de lage prijs. De diversiteit in stijlen en kleuren bijvoorbeeld, of de hoge mate van beveiliging tegen inbraak, en uiteraard de hoge duurzaamheid van PVC. Voor elk type woning heeft Arenda de juiste PVC deur in het assortiment. Wat zijn de voordelen van deze deuren, en waar kun je zoal uit kiezen?

PVC deuren hebben een hoge isolatiewaarde

Door gebruik te maken van meerdere kamers en dichtingen in de profielen hebben de Arenda PVC deuren Mol een uitzonderlijk hoge mate van isolatie. Dit is merkbaar op verschillende vlakken, zoals de isolatie tegen kou van buiten. Ook zijn deze deuren geluidsdempend waarmee het geluid van de straat in veel mindere mate hoorbaar is. De isolatie tegen vocht zoals regenwater is ook uitzonderlijk goed bij de Arenda deuren Mol van PVC. De aanschafkosten verdienen zichzelf terug dankzij de energiebesparing in de woning.

Een veilig gevoel met Arenda PVC deuren Mol

Het belangrijkste aspect bij deuren op het gebied van veiligheid is niet het materiaal van de deur, maar de kwaliteit van het beslag. Dat is dik in orde bij de PVC deuren van Arenda, die uitgerust zijn met hoogwaardige sluitplan en veilig cilinderslot dat met officiƫle certificering verkrijgbaar is. Dankzij de beveiliging bij het hang- en sluitwerk zijn de deuren niet eenvoudig te forceren of uit de scharnieren te tillen, wat de veiligheid aanzienlijk verhoogd. Je zult een extra veilig gevoel ervaren dankzij de brandvertragende eigenschappen van het PVC met zelfdovende eigenschappen.

Minder onderhoud nodig met een PVC deur Mol

Je wilt niet elke dag de deur reinigen, dankzij de structuurfolie die aan beide zijden wordt aangebracht zal de deur niet veel vuil aantrekken, de anti-statische eigenschappen van deze PVC deuren zorgt voor een onderhoudsvriendelijk product met een zeer lange levensduur. Met regelmatig een schoonmaakbeurt op basis van een eenvoudig sopje en een zachte spons of doek zal de deur jarenlang prachtig en schoon blijven.

Welke kleur past bij de woning?

PVC deuren hebben niet meer die plastic uitstraling van vroeger, nu zijn er diverse aantrekkelijke kleuren en stijlen mogelijk zoals een aluminium deuren Mol look en een houtprofiel. Deze stijlen zijn weer verkrijgbaar in een breed scala aan tinten zodat er voor elke woning een geschikte kleurstelling te vinden is. De kleurfolies zijn van hoge kwaliteit en beiden een natuurgetrouw uiterlijk die vrijwel niet van de originele materialen te onderscheiden is. Zo geniet je van alle voordelen die PVC te bieden heeft in elke gewenste stijl en kleur.

Het beste werk is maatwerk

De Arenda PVC deuren Mol zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar zoals deuren met isolerend glas, zonwerend glas, geluiddempend glas, veiligheidsglas en ook decoratief glas. Daarnaast zijn er diverse grillen en roosters met een aantrekkelijk design voor verder personalisatie. Een bijkomend voordeel van maatwerk is de scherpe prijsstelling. We kunnen onze PVC deuren leveren in vele configuraties, voor zowel de smalle beurs als voor mensen die kiezen voor een luxe uitvoering. We bespreken graag de mogelijkheden, neem gerust even contact met ons op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Onze Diensten