aluminium deuren Lommel

Arenda aluminium deuren Lommel

Wanneer je op zoek bent naar een deur met een stijlvol design en een hoge kwaliteit, moet je zeker een aluminium deur Lommel overwegen. Met een grote diversiteit in stijlen en kleuren is er altijd de juiste deur leverbaar, allemaal uitgevoerd met veiligheidssloten voor een optimale bescherming van de inboedel en bewoners. Om de isolerende eigenschappen te verhogen wordt er bij Arenda aluminium deuren een thermische onderbreking toegepast. Lees verder voor meer informatie over Arenda aluminium deuren, de voordelen en mogelijkheden.

Beter isolerend, minder geluidsoverlast

Houd de kou buiten in de winter en de warmte binnen, dat is mogelijk met de aluminium deuren Lommel van Arenda. Onze deuren zijn voorzien van een thermische onderbreking met als resultaat een betere isolatie van de deur. Condensatie is verleden tijd, deze deuren zijn bestand tegen weer en wind. Daarnaast hebben deze aluminium deuren ook een uitstekende demping van geluid wat rust in de woning geeft. Het volume van de thuisbioscoop zal de buren ook niet storen. Arenda levert tevens modellen die uitgerust zijn met isolerend glas waarmee je langdurig zult genieten van een hoogwaardige deur met sterk isolerende eigenschappen.

Voel je veilig met Arenda aluminium deuren Lommel

Houd niet alleen regen en kou buiten, laat inbrekers ook aan jouw huis voorbij gaan dankzij de uitstekende sloten die we bij al onze aluminium deuren leveren. De degelijke sluitplaten en het veilige cilinderslot volgens de laatste veiligheidsnormen geven je een veilig gevoel in huis. Daarnaast zijn er diverse accessoires zoals deurklinken en brievenbuskleppen om de deur geheel naar wens samen te stellen. Informeer ook naar de opties voor gecertificeerde sloten.

Duurzame aluminium deuren Lommel met oog voor detail

De Arenda deuren van aluminium zijn niet elektrostatisch waardoor ze weinig stof en vuil aantrekken. Dat maakt deze producten zeer onderhoudsvriendelijk, je hoeft de deuren slechts eenmaal per kwartaal te wassen met lauw water. De kwaliteit van het aluminium is uitstekend door strenge controle op spoorelementen, hierdoor is er zeer weinig kans op roestvorming. Door een extra beschermende laag aan te brengen zijn de aluminium deuren van Arenda bestand tegen alle weersinvloeden, het hele jaar rond. De oppervlakte is prachtig egaal waardoor de lak er perfect uitziet.

Aluminium deuren die er gekleurd op staan

Het is haast jammer om het prachtige aluminium Lommel te bedekken met een verflaag, daarom hebben we de mooiste kleuren lak gekozen die voor elke situatie geschikt zijn. Van neutraal tot felle en opvallende kleuren, elke coating wordt zorgvuldig aangebracht voor een duurzame aluminium deur die kleurvast is.

Glas en decoratieve elementen

Met zonwerend glas, veiligheidsglas, isolerend glas en figuurglas is er voor elke toepassing de juiste oplossing. Daarnaast kunnen we de stijl van de deur op wens maken, met prachtige grillen en roosters voor een uniek resultaat. Al onze aluminium deuren worden op maat gemaakt, daarom kunnen we geen standaard prijzen noemen. Onze collega’s spreken graag alle mogelijkheden door en kunnen zo een maatwerk offerte leveren. Zo weten we zeker dat elke Arenda aluminium deur perfect afgestemd is op de wensen van onze klanten. Neem vrijblijvend contact op voor meer informatie.

Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

Provincie antwerpen

Provincie Limburg


Provincie Vlaams-Brabant

Onze Diensten