Deuren voor uw huis: uw complete gids voor 2023

De deuren in en uit je huis zorgen voor stijl, energiezuinigheid en veiligheid. Al deze zaken zijn belangrijk om in overweging te nemen wanneer het tijd is om nieuwe of vervangende deuren te installeren.

Welkom bij onze uitgebreide gids over deuren voor uw huis! Of u nu op zoek bent naar nieuwe binnendeuren of een indrukwekkende voordeur wilt toevoegen, deze blogpost biedt u een schat aan informatie om u te helpen bij het nemen van weloverwogen beslissingen. In 2023 is het upgraden van uw deuren niet alleen een kwestie van esthetiek, maar ook van functionaliteit, veiligheid en energie-efficiëntie. Laten we samen ontdekken waarom nieuwe deuren het overwegen waard zijn en hoe u de perfecte keuze voor uw huis kunt maken.

In deze gids vertellen we je alles over de populairste stijlen, materialen en beglazingsopties. Nieuwe deuren kunnen een grote investering zijn, daarom hebben we ook een kostenraming gemaakt zodat je een idee krijgt van hoeveel je kunt verwachten te betalen voor de levering en installatie van je nieuwe deuren.

Waarom zou je nieuwe deuren overwegen in 2023?

De deuren van uw huis spelen een cruciale rol bij het bepalen van de eerste indruk en het karakter van uw woning. Maar na verloop van tijd kunnen deuren verslijten, minder veilig worden en hun isolerende eigenschappen verliezen. In 2023 is het vervangen van uw deuren niet alleen een manier om de uitstraling van uw huis te verbeteren, maar ook om te investeren in moderne technologieën en materialen die uw levensstijl en comfort verrijken.

 • Er zijn veel stijlen, kleuren, decoraties en aanpasbare deuropties die het uiterlijk van je hele huis kunnen verbeteren.
 • Je kunt kiezen voor zeer energiezuinige materialen en dubbele beglazing om te voorkomen dat overtollige warmte uit je huis ontsnapt en je energierekening de hoogte in jaagt.
 • Wat je budget ook is, nieuwe deuren bieden zoveel voordelen voor je comfort en veiligheid. Misschien kom je wel in aanmerking voor een overheidssubsidie die de kosten kan dekken of een gratis vervanging kan bieden.

Met nieuwe deuren kunt u niet alleen uw huis een frisse uitstraling geven, maar ook de beveiliging en isolatie optimaliseren. Moderne deuren zijn vaak uitgerust met geavanceerde sloten en veiligheidsfuncties, wat uw gemoedsrust vergroot. Bovendien zijn verbeterde isolatiematerialen en technologieën een effectieve manier om energie te besparen en geluidshinder te verminderen. Kortom, het vervangen van uw deuren kan een slimme investering zijn in de toekomst van uw huis.

deuren

Hoeveel kost een nieuwe deur in België?

In België kost een nieuwe deur tussen de €300 - €2000, inclusief installatie.

De kosten van een nieuwe deur kunnen variëren op basis van verschillende factoren. Hier zijn enkele belangrijke aspecten om rekening mee te houden bij het bepalen van de prijs:

Factoren die de prijs beïnvloeden:

De prijs van een nieuwe deur wordt beïnvloed door diverse elementen. Enkele belangrijke factoren zijn onder andere:

 • Materiaal: Het gekozen materiaal voor uw deur speelt een grote rol bij het bepalen van de kosten. Materialen variëren van hout en staal tot PVC en glas.
 • Type deur: Het type deur dat u kiest, zoals een binnendeur, buitendeur, schuifdeur of vouwdeur, heeft invloed op de prijs.
 • Ontwerp en stijl: Specifieke ontwerpkenmerken en stijlelementen kunnen de prijs verhogen, vooral als het gaat om maatwerk of unieke details.
 • Extra functies: Functies zoals glaspanelen, ingebouwde verlichting, beveiligingsfuncties en speciale afwerkingen kunnen de kosten beïnvloeden.
 • Grootte: De afmetingen van de deur zijn van invloed op de hoeveelheid materiaal en arbeid die nodig zijn voor de installatie.

Gemiddelde prijs per materiaal en type:

De gemiddelde prijs van verschillende soorten deuren varieert. Hier is een overzicht van de geschatte kosten per materiaal en type:

Binnendeuren: De prijzen voor binnendeuren variëren afhankelijk van het materiaal en het ontwerp. PVC binnendeuren kunnen bijvoorbeeld beginnen bij ongeveer €100 en oplopen tot €400 of meer. Houten binnendeuren hebben doorgaans prijzen tussen €150 en €600, terwijl stalen binnendeuren tussen €200 en €800 kunnen kosten.

Buitendeuren: Buitendeuren zijn er in verschillende prijsklassen. PVC buitendeuren variëren meestal tussen €300 en €800, terwijl stalen buitendeuren gemiddeld tussen €800 en €1500 kosten. Houten buitendeuren hebben prijzen van ongeveer €800 tot €2000 of meer.

Specifieke types deuren: Voor specifieke types zoals schuifdeuren, vouwdeuren en glazen deuren, kunnen de prijzen aanzienlijk variëren op basis van materiaal, ontwerp en afmetingen.

Soort Deur + MateriaalGeschatte Prijzen (EUR)
Binnendeuren: PVC€100 - €400
Binnendeuren: Hout€150 - €600
Binnendeuren: Staal€200 - €800
Buitendeuren: PVC€300 - €800
Buitendeuren: Staal€800 - €1500
Buitendeuren: Hout€800 - €2000
Schuifdeuren: PVC€400 - €1000
Schuifdeuren: Aluminium€500 - €1500
Schuifdeuren: Hout€600 - €1800
Vouwdeuren: PVC€500 - €1200
Vouwdeuren: Aluminium€600 - €1500
Vouwdeuren: Hout€700 - €2000
Glazen Deuren: PVC€300 - €800
Glazen Deuren: Aluminium€400 - €1200
Glazen Deuren: Hout€500 - €1500

Houd er rekening mee dat deze prijzen slechts schattingen zijn en kunnen variëren op basis van factoren zoals het gekozen ontwerp, de grootte en de specifieke kenmerken van de deur. Het is altijd aanbevolen om offertes aan te vragen bij verschillende leveranciers om een nauwkeuriger beeld te krijgen van de kosten voor uw specifieke situatie.

Offertes en prijsvergelijkingen:

Het is sterk aanbevolen om offertes aan te vragen bij verschillende deurleveranciers voordat u een definitieve beslissing neemt. Door offertes te vergelijken, kunt u een beter beeld krijgen van de marktprijzen en de prijsverschillen tussen verschillende leveranciers. Let niet alleen op de prijs, maar ook op inbegrepen functies, garanties en installatiediensten.

Onthoud dat de aanschaf van een hoogwaardige deur een investering is die uw huis kan verbeteren op het gebied van veiligheid, energie-efficiëntie en esthetiek. Kies de deur die past bij uw behoeften en budget, en geniet van de voordelen die het met zich meebrengt.

Verschillende soorten deuren voor je huis

Er zijn talloze deuren om uit te kiezen, elk met hun eigen stijl en functionaliteit. Hier zijn enkele populaire opties:

Binnendeuren:

Binnendeuren zijn er in verschillende stijlen en maten en worden gebruikt om kamers van elkaar te scheiden. Kies uit een breed scala aan materialen en ontwerpen om de perfecte match te vinden voor uw interieur.

Buitendeuren:

Buitendeuren zijn de eerste indruk van uw huis en spelen een cruciale rol bij de veiligheid en isolatie. Kies een deur die zowel esthetisch aantrekkelijk als functioneel is.

Hedendaagse deuren:

Hedendaagse deuren hebben strakke lijnen en minimalistische ontwerpen. Ze passen goed bij moderne interieurs en voegen een vleugje eigentijdse elegantie toe.

Cottage deuren:

Cottage deuren stralen een rustieke charme uit en zijn perfect voor een gezellige en landelijke sfeer.

Staldeuren:

Staldeuren zijn geïnspireerd op traditionele schuurdeuren en voegen een vleugje landelijke stijl toe aan uw huis.

Patiodeuren:

Patiodeuren zijn deuren die uitkomen in je tuin of patio. Patiodeuren bieden meestal een weids uitzicht, natuurlijk licht en openen de ruimte tussen binnen en buiten. De stijlen van patiodeuren variëren van romantische openslaande deuren tot uitgebreide vouwdeuren.

Openslaande deuren:

Openslaande deuren creëren een gewild gevoel van luxe en elegantie in je huis. Openslaande deuren bestaan traditioneel uit een set dubbele deuren met glaspatronen in rasterstijl die worden gescheiden door Georgische of astragale glaslatten. Tegenwoordig zijn openslaande deuren er in vele variaties en kunnen ze van elk materiaal gemaakt worden.

Schuifdeuren:

Schuifdeuren zijn ruimtebesparend en kunnen een moderne uitstraling aan uw huis geven. Ze zijn ideaal voor kleine ruimtes.

Vouwdeuren:

Vouwdeuren kunnen volledig worden geopend om uw binnen- en buitenruimtes te integreren. Ze zijn perfect voor het creëren van een open sfeer.

Draaideuren:

Draaideuren zijn klassiek en veelzijdig. Ze kunnen zowel naar binnen als naar buiten draaien en passen goed bij diverse interieurstijlen.

Brandwerende deuren:

Brandwerende deuren bieden extra veiligheid en bescherming in geval van brand. Ze kunnen waardevolle tijd bieden om te ontsnappen.

Garagedeuren:

Garagedeuren zijn er in verschillende stijlen, zoals sectionaal, kantelbaar en zijwaarts schuivend. Ze voegen niet alleen functionaliteit toe, maar kunnen ook bijdragen aan de algehele uitstraling van uw huis.

Deuren met dubbel en driedubbel glas

Deuren met dubbel en driedubbel glas bieden uitstekende isolatie en helpen om energiekosten te verlagen. Ze verminderen warmteverlies en geluidsoverlast, waardoor uw huis comfortabeler wordt.

Het isoleren van je deuren met dubbele beglazing wordt noodzakelijker naarmate je deur meer beglazing heeft. De belangrijkste redenen hiervoor zijn:

 • Dubbele beglazing voorkomt overmatig warmteverlies uit je huis, waardoor je warm en comfortabel blijft in de koude maanden.
 • Op dezelfde manier zullen deuren met dubbele beglazing in de zomer helpen om je huis koeler te houden, omdat de warmte van de zon niet gemakkelijk door het dubbel gelaagde glas kan dringen.
 • Twee lagen glas maken het ook moeilijker om door je deur te breken. Je kunt ook kiezen voor gehard glas om je veiligheid nog verder te verbeteren.
 • Als je in een lawaaierige buurt woont, of in de buurt van een drukke weg, dan zal dubbel glas helpen voorkomen dat lawaai van buitenaf je comfort binnenshuis verstoort.

Met driedubbel glas worden al deze eigenschappen nog versterkt. Dat komt omdat er een derde glasblad in het kozijn wordt geplaatst, waardoor er nog een extra laag isolatie, veiligheid en geluidspreventie wordt toegevoegd. Wat de kosten betreft, kost driedubbel glas meestal 20-30% meer dan voordeuren met dubbel glas.

Daarom raden we driedubbele beglazing alleen aan voor diegenen die de extra voordelen kunnen benutten. Als je bijvoorbeeld in een bijzonder koud klimaat woont, kun je deuren met driedubbel glas overwegen.

Het beste materiaal voor je voordeur

Het kiezen van het juiste materiaal voor uw voordeur is van vitaal belang, omdat het de duurzaamheid, veiligheid en uitstraling van uw huis beïnvloedt. Hier zijn enkele populaire materialen:

PVC deuren:

Deuren van PVC (ongeplastificeerd polyvinylchloride) zijn het meest betaalbare materiaal dat verkrijgbaar is, maar bieden toch dezelfde voordelen als de duurste materialen die er zijn, vooral als het gaat om energiezuinigheid en duurzaamheid. pvc deuren

De belangrijkste voordelen van een PVC deur zijn:

 • Ze zijn goedkoop om te produceren, wat leidt tot relatief lagere kosten voor de consument.
 • PVC is zeer goed recyclebaar - het kan tot 10 keer worden omgesmolten en hergebruikt.
 • PVC vergt weinig onderhoud, behalve dat het af en toe met een vochtige doek moet worden schoongeveegd.
 • Pvc kan worden afgewerkt met houtnerf of aluminium, waardoor het er net zo uitziet als deze materialen, maar tegen een fractie van de kosten.
 • PVC is bestand tegen corrosie, kromtrekken en is zeer duurzaam tegen fysieke schade en barre weersomstandigheden.

Het enige nadeel van PVC is:

 • Hoewel deuren van PVC 20 tot 25 jaar meegaan voordat ze vervangen moeten worden, gaan andere materialen vaak nog langer mee.

Stalen deuren:

Stalen deuren zijn gewoon ongeëvenaard sterk. In termen van waarde op lange termijn is staal een zeer slimme keuze omdat het zeer duurzaam en praktisch onbreekbaar is.

Wat zijn de belangrijkste voordelen van stalen deuren?

 • Ze zijn extreem duurzaam, wat fysieke schade voorkomt en de veiligheid van je hele huis verbetert.
 • Stalen deuren zijn betaalbaarder dan aluminium deuren, maar kunnen wel 50-100 jaar meegaan.
 • Staal is het beste materiaal om te voorkomen dat je thuis last hebt van lawaai van buitenaf.

Enkele nadelen van stalen deuren zijn

 • Net als aluminium deuren kan staal condensatie op je deur veroorzaken.
 • Staal kan gemakkelijker krassen of deuken oplopen, wat kan leiden tot roestvorming op je deur of dure reparaties.

Aluminium deuren:

Aluminium is een moderne optie als voordeur, maar het wordt vaker gebruikt voor openslaande deuren omdat ze slanke, slanke deurkozijnen bieden die het uitzicht naar buiten openen.

Hoewel aluminium zelf een slechte isolator is, zijn moderne aluminium deuren uitgerust met thermische onderbrekingstechnologie, waardoor het een zeer thermisch efficiënt en energiebesparend materiaal is./

aluminium deuren

De belangrijkste voordelen van een aluminium deur zijn

 • Aluminium is corrosiebestendig en zal nooit kromtrekken.
 • Aluminium is een modieuze keuze die bij veel interieurdesign en architectuur past.
 • Het kan meer dan 45 jaar meegaan.
 • De paar nadelen van aluminium deuren zijn:

  • Bij koud weer kan er zich condens vormen op je aluminium deuren (luchtbevochtigers helpen dit voorkomen).
  • Hoewel aluminium nog steeds niet zo duur is als houten deuren, kost het meer dan PVC en stalen deuren, ondanks het feit dat het niet dezelfde duurzaamheid biedt als staal.

  Houten deuren:

  Houten deuren stralen warmte en karakter uit. Ze kunnen worden aangepast aan verschillende stijlen en kunnen worden geschilderd of gelakt.

  Bekijk enkele van de belangrijkste voordelen van houten deuren:

  • Dit materiaal is zeer veelzijdig, met veel aanpasbare opties die passen bij elke stijl van huis, of het nu traditioneel of eigentijds is.
  • Hout is een natuurlijke isolator die warmte absorbeert en vasthoudt, wat helpt om de temperatuur van uw huis te reguleren.
  • Houten voordeuren hebben een grote aantrekkingskracht omdat ze vaak met ongelooflijk vakmanschap zijn ontworpen.

  Dat gezegd hebbende, zijn er enkele belangrijke nadelen aan het installeren van houten deuren:

  • Hout is aanzienlijk duurder dan de meeste andere materialen. In de meeste gevallen liggen de prijzen van houten deuren 50% hoger dan die van PVC.
  • Het onderhoud van houten deuren brengt kostbaar onderhoud met zich mee. Om te voorkomen dat het hout kromtrekt of gaat rotten, moeten houten deuren om de 5 jaar opnieuw geverfd of om de 3 jaar opnieuw geverfd worden.

  Samengestelde deuren:

  Composietdeuren worden meestal gemaakt met een houten kern en daar omheen lagen PVC. Daarom kunnen deze deuren de voordelen van deze materialen combineren om een deur te creëren die stevig is en lang meegaat met zeer weinig onderhoud.

  De belangrijkste voordelen van composiet deuren zijn:

  • Composiet deuren kunnen tientallen jaren meegaan zonder dat het uiterlijk verandert of dat er veel onderhoud nodig is, omdat de houten kern wordt beschermd tegen kromtrekken door uPVC of andere weerbestendige materialen.
  • Door de kracht van meerdere materialen te combineren, behoren composiet deuren tot de veiligste en duurzaamste deuren die er zijn.

  Het belangrijkste nadeel van het installeren van een composiet deur is:

  • Composietdeuren behoren tot de duurste deuren in het Verenigd Koninkrijk omdat ze meer materialen en gespecialiseerde productie vereisen.

  Glazen deuren:

  Glazen deuren voegen elegantie en licht toe aan uw huis. Ze kunnen ook worden gecombineerd met andere materialen voor een unieke uitstraling.

  De belangrijkste voordelen van glazen deuren zijn:

  • Esthetische uitstraling: Glazen deuren voegen een moderne en elegante uitstraling toe aan uw interieur. Ze creëren een gevoel van ruimte en laten natuurlijk licht door, wat uw huis helder en luchtig maakt.
  • Lichtdoorlatendheid: Een van de grootste voordelen van glazen deuren is de mogelijkheid om natuurlijk licht binnen te laten. Dit kan uw interieur opfleuren en de behoefte aan kunstmatige verlichting verminderen.
  • Ruimtelijkheid: Glazen deuren creëren een visuele verbinding tussen verschillende kamers, waardoor uw huis groter en meer open aanvoelt.
  • Stijlvariëteit: Glazen deuren zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en ontwerpen, waaronder helder glas, mat glas, glas met patronen en meer. Hierdoor kunt u de deur aanpassen aan de esthetiek van uw interieur.
  • Visuele aantrekkingskracht: Glazen deuren kunnen dienen als designelementen op zichzelf. Ze kunnen een artistiek tintje aan uw interieur geven door interessante texturen en patronen te presenteren.
  • Gemakkelijk te onderhouden: Het schoonmaken van glazen deuren is meestal eenvoudig. Een vochtige doek en een mild schoonmaakmiddel zijn vaak voldoende om ze schoon en helder te houden.

  Het belangrijkste nadelen van het installeren van glazen deuren zijn:

  • Privacykwesties: Het grootste nadeel van glazen deuren is het gebrek aan privacy. Afhankelijk van het type glas en de locatie van de deur, kunnen voorbijgangers in uw huis kijken. Privacyfolie of matglas kan dit enigszins oplossen.
  • Warmteverlies: Glazen deuren hebben over het algemeen een lagere isolatiewaarde dan massieve deuren. Dit kan leiden tot warmteverlies en hogere energiekosten, vooral in koudere klimaten.
  • Geluidsoverdracht: Glazen deuren kunnen geluidsoverdracht vergemakkelijken, waardoor geluid van de ene kamer naar de andere kan reizen. Dit kan vooral een probleem zijn als geluidsisolatie belangrijk voor u is.
  • Kwetsbaarheid: Glas kan breekbaar zijn en gemakkelijker beschadigd raken dan andere materialen. Het kan ook gevoelig zijn voor krassen en vingerafdrukken.
  • Onderhoud: Hoewel glazen deuren eenvoudig te reinigen zijn, kunnen vlekken en vingerafdrukken duidelijker zichtbaar zijn op glazen oppervlakken, wat regelmatig onderhoud vereist.
  • Kosten: Afhankelijk van het type glas en het ontwerp kunnen glazen deuren duurder zijn dan massieve deuren. Speciale glasafwerkingen en patronen kunnen de kosten verder verhogen.

  Verschillende stijlen van deuren

  De stijl van uw deur kan de algehele uitstraling van uw huis bepalen. Hier zijn enkele populaire stijlen om uit te kiezen:

  Modern deuren:

  Modern deuren hebben strakke lijnen, eenvoudige vormen en vaak minimalistische details.

  Klassieke deuren:

  Klassieke deuren zijn tijdloos en passen goed bij traditionele architectuur. Ze kunnen ingewikkelde details en panelen hebben.

  Landelijke deuren:

  Landelijke deuren stralen een rustieke charme uit en zijn geïnspireerd op het plattelandsleven.

  Industrieële deuren:

  Industrieele deuren kenmerken zich door ruwe materialen, zoals staal en onafgewerkt hout, en een robuuste uitstraling.

  Vintage deuren:

  Vintage deuren zijn geïnspireerd op vervlogen tijden en kunnen unieke details en patronen hebben.

  Voor welke functies wilt voor uw nieuwe deur

  Wanneer u een nieuwe deur kiest, is het belangrijk om rekening te houden met de functies die voor u het belangrijkst zijn:

  Isolatiewaarde:

  Als u energie wilt besparen, kies dan voor een deur met goede isolerende eigenschappen om warmteverlies te minimaliseren.

  Inbraakbeveiliging:

  Veiligheid is essentieel. Kies deuren met geavanceerde sloten en veiligheidsfuncties om uw huis te beschermen tegen inbraak.

  Brandwerendheid:

  Brandwerende deuren kunnen waardevolle tijd bieden in geval van een noodsituatie. Overweeg deze optie voor extra veiligheid.

  Geluidsisolatie:

  Als u in een drukke omgeving woont, kan geluidsisolatie belangrijk zijn om een rustige en vredige leefomgeving te creëren.

  Kies voor deze Deuraccessoires

  Bij het kiezen van deuren kunt u ook nadenken over de bijpassende accessoires:

  Deurklinken:

  Deurklinken zijn verkrijgbaar in verschillende stijlen en materialen. Kies een deurklink die past bij het ontwerp van uw deur.

  Scharnieren:

  Scharnieren zorgen ervoor dat uw deur soepel opent en sluit. Hoogwaardige scharnieren zijn duurzaam en betrouwbaar.

  Deursloten:

  Veiligheidssloten zijn essentieel voor uw gemoedsrust. Kies voor sloten met geavanceerde beveiligingsfuncties.

  Deurdrempels:

  Deurdrempels beschermen uw huis tegen tocht en vocht. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen.

  Deurstoppers:

  Deurstoppers voorkomen schade aan uw muren en meubels en houden de deur op zijn plaats.

  Installatie en montage van uw deur

  De installatie van deuren kan zelf worden uitgevoerd of door professionals worden gedaan. Hier zijn enkele tips:

  DIY installatie:

  Als u handig bent, kunt u ervoor kiezen om de deur zelf te installeren. Zorg ervoor dat u de juiste instructies en gereedschappen hebt.

  Professionele installatie:

  Als u niet zeker bent van uw vaardigheden, is het beter om een professional in te schakelen om de deur correct te installeren.

  Montagetips:

  Zorg ervoor dat de deur waterpas is en goed sluit. Volg de instructies van de fabrikant nauwkeurig op.

  Benodigde gereedschappen:

  Enkele van de gereedschappen die u mogelijk nodig hebt, zijn een meetlint, schroevendraaiers, boormachine en bevestigingsmateriaal.

  Hoe onderhoud ik mijn deuren het beste

  Om de levensduur van uw deuren te verlengen, is regelmatig onderhoud belangrijk:

  Schoonmaak:

  Reinig uw deuren regelmatig met een mild reinigingsmiddel en een zachte doek. Vermijd schurende materialen die krassen kunnen veroorzaken.

  Schilderen en lakken:

  Houten deuren kunnen om de paar jaar een nieuwe laag verf of lak nodig hebben om ze te beschermen tegen weersinvloeden.

  Vervanging van onderdelen:

  Als onderdelen zoals sloten, scharnieren of afdichtingen versleten zijn, vervang ze dan om de functionaliteit te behouden.

  Laatste nieuwe trends in design deuren

  De wereld van deurontwerpen blijft evolueren, en hier zijn enkele van de nieuwste trends:

  Innovatieve technologieën:

  Slimme deursloten en beveiligingssystemen worden steeds populairder, waardoor u uw deuren op afstand kunt bedienen.

  Populaire kleuren en patronen:

  Donkere kleuren zoals zwart en antraciet zijn trendy voor deuren. Patronen zoals geometrische vormen voegen een eigentijds tintje toe.

  Slimme deuren:

  Slimme deuren kunnen verbonden worden met uw domoticasysteem en bieden handige functies zoals automatisch openen en sluiten.

  Subsidies voor het vervangen van deuren in 2023

  In sommige gevallen kunt u mogelijk aanspraak maken op subsidies of belastingvoordelen voor het vervangen van uw deuren. Controleer bij uw lokale overheid voor meer informatie.

  Veelgestelde vragen

  Welk type voordeur is het beste in België?

  Het beste type voordeur hangt af van uw behoeften en voorkeuren. Stalen deuren worden vaak als zeer veilig beschouwd, terwijl PVC deuren betaalbaar en isolerend zijn.

  Wat is de veiligste voordeur in België?

  Stalen deuren staan bekend om hun hoge veiligheidsniveau vanwege het duurzame materiaal en sterke sloten.

  Zijn composietdeuren veiliger dan PVC?

  Composietdeuren combineren materialen voor extra veiligheid en isolatie, waardoor ze vaak als veiliger worden beschouwd dan standaard PVC deuren.

  Welk type deur is het populairst?

  De populariteit van deuren varieert, maar PVC deuren en stalen deuren zijn doorgaans populaire keuzes vanwege hun prijs-kwaliteitverhouding en veiligheidskenmerken.

  Conclusie

  Uw keuze van deuren heeft invloed op de esthetiek, veiligheid en functionaliteit van uw huis. Met een breed scala aan materialen, stijlen en functies om uit te kiezen, kunt u de perfecte deuren vinden die bij uw behoeften en smaak passen. Investeer in hoogwaardige deuren om uw huis te transformeren en te genieten van de voordelen van verbeterde isolatie, veiligheid en esthetiek. Neem de tijd om uw opties te verkennen, offertes te vergelijken en te profiteren van de nieuwste trends in deurontwerp. Samen kunnen we uw huis comfortabeler, stijlvoller en veiliger maken.

  Wij zijn actief in volgende werkgebieden:

  Provincie antwerpen

  Provincie Limburg


  Provincie Vlaams-Brabant

  Onze Diensten